Vraag vrijblijvend je gratis audit aan

Elke dag begeleiden wij bedrijven bij het behandelen, het transport en de opslag van chemicaliën. CGK beseft maar al te goed dat de wetgeving rond (opslag van) gevaarlijke stoffen ingewikkeld is. Het is een noodzakelijk kwaad. Maar wel een van levensbelang voor je bedrijf en medewerkers.

CGK Audit Laurent Robin Thijs

Hoe gaan we te werk?

Eén van onze CGK'ers (Laurent, Robin of Thijs) komt gratis en vrijblijvend bij je langs om een bezoek te brengen aan de locaties waar chemicaliën gebruikt en/of worden opgeslagen. Je krijgt dus een externe blik op je interne processen, gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. Ons advies is volledig op maat en volgens de laatste richtlijnen van VLAREM II en PGS15.

Na de audit ontvang je van Laurent, Robin of Thijs een verslag met hun bevindingen en advies. Een volledig stappenplan en naslagwerk met tips, referenties naar wetgeving én een raming van de mogelijke aanpassingen.

Vraag een gratis audit aan

Klanten aan het woord

Mc Bride products

McBride over onze audit

"De combinatie van professioneel advies, kwalitatieve en prijsgunstige oplossingen alsook een goede service maken van CGK een uitstekende partner inzake opslag van chemicaliën."

Carlo Dumon (QHSE Coördinator) McBride Ieper
CEVA Warehouse

CEVA Logistics over onze audit

"CGK heeft ons praktisch geadviseerd bij de keuze van de meest economische manier van opslag van diverse gevaarlijke stoffen en dit binnen het toch complexe wettelijke kader. De geleverde uitrusting is van degelijke kwaliteit en kan aldus ook op langere termijn ingezet worden."

Patrick Van Rossem CEVA Logistics Belgium

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.